top of page

Access Bars is een van de technieken die behoren tot Access Consciousness ofwel, toegang tot je bewustzijn. Via tools en technieken kun je bewuster omgaan met emoties, gevoelens en gedachten.

Access Consciousness Bars®

€ 50,-

Tijdens een Bars® sessie lig je comfortabel op je rug (in je kleren) op de behandeltafel. Op je hoofd worden 32 verschillende punten zachtjes aangeraakt. Deze punten staan voor verschillende thema’s zoals: geld, controle, seksualiteit. Alles wat je hierover belangrijk vond en hebt opgeslagen, vast hebt gezet in je lichaam maar niet meer nodig hebt kun je loslaten. Wanneer er tijdens een sessie zaken naar boven komen die zwaar voelen of beladen zijn kan ik deze 'clearen' door middel van de clearing statement die hoort bij Access Bars.

Je Bars laten runnen werkt als een delete-knop van je computer. Ideeën, overtuigingen, patronen en houdingen die je ooit hebt aangenomen worden als bestanden verwijdert. Jouw lichaam weet precies wat jij niet meer nodig hebt. Er ontstaat ruimte waardoor het verleden niet meer zijn weerslag hoeft te hebben op de toekomst.

Access gaat niet over  healing of genezing. Het gaat om bewust-zijn. Een effect van bewust-zijn is heling. Iemand helen van hun ziekte zal hen niet bewust maken, maar iemand helen van hun onbewust-zijn kan het lichaam aanzetten zichzelf te helen.

Access Bars is een veilige behandeling die voor alle leeftijden geschikt is.

Naast ontspanning biedt het verlichting en/of verlossing bij vele ongemakken.

Bijvoorbeeld bij slecht slapen, hoofdpijn/migraine of ADHD. Als je moeite hebt om keuzes te maken of als een relatie niet lekker loopt. Wanneer je gestrest bent, of als je veel nadenkt of piekert.

Kinderen en baby’s kunnen er veel baat bij hebben. Worden rustiger, slapen beter, leren makkelijker en krijgen meer zelfvertrouwen.

Access Bars biedt oneindig veel mogelijkheden. Je kunt tijdens een sessie stil genieten maar je mag ook praten. Alles is mogelijk.

De ervaringen van de behandeling zijn zeer divers. Op z’n minst voel je je heerlijk ontspannen zoals na een massage. In het beste geval zal het je leven gunstig veranderen.

 

Laat je verwachtingen los, ontspan en ontvang!

Wil je meer weten over de grondleggers van Access Consciousness, Gary Douglas, Dr. Dain Heer en de clearing statement?

Klik hier voor meer info

bottom of page