top of page

Even voorstellen…

Ik ben Nelly Verhage.

Al op jonge leeftijd had ik interesse in mensen, hun gedrag en psyche en wat is er voorbij hemel. 
Toen ik rond mijn 27ste vastliep kwam ik terecht bij de reguliere geestelijke gezondheidszorg. Al snel voelde ik dat ik hier niet mee verder kwam en mijn zoektocht begon. 
Er kwamen alternatieve en spirituele behandelmethodes op mijn pad. Ik kreeg inzichten over mijn eigen handelen, leerde meer te vertrouwen op mijn intuïtie en mijn bewustzijn opende zich. 

 

Ik kwam in aanraking met Reiki. Het ontvangen en doorgeven van deze universele energie voelde voor mij zo goed dat ik meer wilde. Ik volgde diverse cursussen, workshops en meditatie bijeenkomsten. Dit bracht mij verder op mijn pad waardoor ik vanaf eind 2015 in een stroomversnelling ben gekomen.

Na de workshop Quick Healing Touch en de opleiding Tibetaans Lichtwerk ben ik zoveel meer in mijn eigen kracht komen te staan. Ik volgde nog diverse online cursussen die mijn bewustzijn verder opende.

Via deze online cursussen kwam ik in aanraking met Access Consciousness® die technieken en tools biedt waardoor ik meer uit het leven haal. Ik heb inzicht gekregen in mijn lichamelijke klachten en heb daarin al het nodige los mogen laten. Het werken met energie en tools hebben mij een andere kijk gegeven hoe wij om kunnen gaan met onze gedachten-kracht. 
Wat geef je aandacht? Waar ligt je focus?

Dit alles heeft mij zoveel meer rust, balans en inzicht gegeven dat ik nu veel beter weet wat ik wil en daar vorm aan wil geven. 
Mijn proces in bewustwording zal zich blijven ontwikkelingen en ik zal verder groeien en ontdekken wie Ik Ben. 
Met de geleerde technieken en tools kan ik behandelingen aanbieden waarbij ik energie door mag geven die jou ondersteunen op jouw pad van bewustwording en heling. Ik stem af op dat wat jij nodig hebt.

bottom of page