top of page

MTVSS

€ 50,-

Wat is MTVSS?
Dit is een lichaamsproces van  Access Consciousness. Het is een zachte behandeling waarbij de handen op verschillende plaatsen op het lichaam gelegd worden zonder druk of manipulatie. Door de aanraking kan de energie weer stromen. Het is een heerlijk diepe ontspannende behandeling die veelzijdig is in te zetten, op het gehele lichaam of daar waar het lichaam niet goed functioneert.

Binnenin het lichaam wordt de energie geactiveerd. Je lichaam weet wat er losgelaten mag worden. Het ontspant heel diep en het creëert een gevoel van meer ruimte in je lichaam. Laat je verwachtingen los, ontspan en ontvang!

Het is een oppepper voor je immuunsysteem dus heel goed wanneer je een lage weerstand hebt of als je net ziek bent geweest. Het is toepasbaar bij chronische aandoeningen of in te zetten bij disfunctioneren van b.v: het ademhalingssysteem, stofwisseling, huiduitslag, gewrichten, hormoonhuishouding, lymfesysteem en nog veel meer. Terwijl jij gekleed op de behandeltafel ligt raak ik jouw lichaam licht aan met mijn handen waarbij ik bij elke positie een paar minuten vast hou totdat ik voel dat het doorstroomt.

bottom of page